PENSIUNE PENTRU CAINI

Cainele a fost si ramane cel mai bun prieten al omului. Este un animal fidel care poate fi inteles doar de cei care au detinut vreodata unul. Este un animal care ofera mai multa afectiune decat primeste.

Cainii sunt principalii nostri oaspeti. Ei stau in incaperi special amenajate beneficiind de confort cat mai apropiat de cel de acasa. Incaperile din pensiunea canina sunt dotate cu aer conditionat astfel incat, indiferent de anotimp, ei se vor simti bine. In fiecare boxa exista covoras, un vasut pentru mancare si un vasut pentru apa. Multi stapani prefera sa aduca de acasa paturica sau pernuta pe care e obisnuit sa doarma cainele. Aceste obiecte il ajuta sa se adapteze mai repede cu spatiul din pensiune, care la prima vizita ii poate fi nefamiliar. Intra in galeria foto, pentru a vedea fotografii din pensiune.

De 3 ori pe zi scoatem cainii la plimbare intr-un spatiu de 700mp. Daca se potrivesc ca si temperament acestia se pot juca cu alti caini din pensiune. Nu sunt animale solitare, iar socializarea este un comportament important pe care il incurajam. Pentru a nu sta singuri acasa, cat timp esti la locul de munca, adu-l la noi in gradinita pentru caini!

Colaboram cu medici veterinari care ne stau la dispozitie 24 de ore/zi. In cazul în care cainele se afla sub tratament medical, putem tine legatura cu medicul lui veterinar, pentru ca impreuna sa il ajutăm sa treaca peste probleme.

Recomandam tuturor cateilor care vin la noi in pensiune, sa fie vaccinati cu vaccinul contra tusei de canisa.

Ne pregatim ca in viitor sa deschidem un nou punct de lucru in imprejurimile Clujului. Noul spatiu va fi de 4000mp, iar cladirea va beneficia de toate dotarile posibile pentru ca perioada în care vin la noi, cainii sa se simta ca într-un concediu.

Facebook button