PENSIUNE PENTRU PISICI

Pisicile sunt mai solitare decat cateii, dar asta nu inseamna ca nu ar fi afectuoase. In functie de temperament si de mediul de acasa, ele accepta sau nu prezenta altor pisici in spatiul lor.

Fiind mai libertine, pisicutele nu se preteaza la gazduirea in exterior. Gazduim pisicutele in incaperi special amenajate unde au la dispozitie covorase si jucarii. Au acces la apa si mancare permanent. La fel ca si in cazul cainilor, daca pisicuta are obiecte preferate (pernuta, motocel sau mingiuta), este recomandat ca stapanul sa le aduca pentru a grabi adaptarea ei la noul spatiu. Intra in galeria foto, pentru a vedea fotografii din camerele in care stau pisicutele. Colaboram cu medici veterinari care ne stau la dispozitie 24 de ore/zi. In cazul in care pisicuta se afla sub tratament medical, putem tine legatura cu medicul ei veterinar pentru ca impreuna sa o ajutam sa treaca peste probleme.

De asemenea, pentru pisicute, va putem oferi serviciul de pet sitting sau ingrijire la domiciliu. Solicitati acest lucru la telefon si va vom spune mai multe detalii.

 

Facebook button