Servicii de gazduire pentru animale de companie, in functie de preferintele stapanilor
Pensiune Canina :: cainii stau in incaperi special amenajate beneficiind de confort cat mai apropiat de cel de acasa. Incaperile din pensiunea canina sunt dotate cu aer conditionat astfel incat, indiferent de anotimp, ei se vor simti bine. In fiecare boxa exista covoras, un vasut pentru mancare si un vasut pentru apa.

Pensiune Felina :: pisicutele sunt gazduite in incaperi special amenajate, separat de alte animale. Ele nu stau inchise in custi ci sunt libere.

Transportul animalelor de companie :: la cerere, putem asigura transportul la si de la pensiune. Va rugam sa mentionati acest lucru in momentul in care faceti rezervarea telefonic.

Hrana :: este indicat sa aduceti mancarea pe care cainele sau pisica dumneavoastra o primeste acasa. Unele animale de companie pot avea tulburari digestive la schimbarea hranei sau a mediului in care sunt obisnuite. Daca urmeaza vreun regim alimentar sau tratament medical, recomandat de medicul lor veterinar, e important sa ne comunicati acest lucru la telefon, in momentul in care faceti rezervarea.

Asistenta veterinara este asigurata non stop de catre medicii veterinari cu care colaboram.

 

Facebook button