Despre noi

Povestea Pet Hotel incepe in urma cu mai bine de 20 de ani, pe vremea cand eram crescatori de caini de rasa. Nevoia pentru serviciile de cazare de animale de companie era aproape inexistenta. La momentul respectiv nu stim sa fi existat vreo alta pensiune sau hotel pentru animale de companie in Romania.

Inspirati de idea deschiderii unei pensiuni pentru animale care sa deserveasca orasul Cluj-Napoca, am adus modificari casei in care locuiam pentru a putea primi caini in regim de pensiune. Cativa ani mai tarziu, incurajati de cerea de cazare pentru pisici si modificand alte incaperi, am reusit sa punem in functiune prima pensiune pentru pisici din Cluj-Napoca.

Ulterior, la cererea clientilor nostri, am diversificat gama de servicii, pe care am extins-o si la porcusori de guineea, iepurasi, arici africani, veverite degu, veverite canadiene, hamsteri, chinchilla/sinsila, dihori domestici, gerbili, papagali, perusi, canari sau broaste testoase.

Timp de aproape 10 ani am facut eforturi pentru a deschide un hotel pentru animale de companie, in afara orasului, care devenea din ce in ce mai aglomerat. Noul hotel pentru animale din Suceagu, ofera cele mai bune conditii de cazare pentru caini, pisici si alte animale de companie, intr-un loc mai retras, plin de verdeata, in imediata vecinatate a orasului Cluj-Napoca.

Am fost motivati în primul rand de dragostea pentru animale. Animalele de companie si stapanii lor au fost cei care ne-au ajutat sa crestem. Am reusit datorita intelegerii particularitatilor raselor de caini, pisici sau altor animale de companie, obiceiurile lor comportamentale si a dorintei lor de afectiune.

Angajamentul nostru este atat fata de stapan cat si fata de animalele de companie. Acesta consta in a oferi servicii de ingrijire pentru animale de companie, intr-un hotel la cele mai inalte standarde de curatenie, confort si siguranta, personalizate, in functie de nevoile fiecarui animalut.

Servicii Pet Hotel Cluj

Te invitam sa intri in sectiunile de mai jos pentru a afla care sunt serviciile hotelului nostru pentru caini, pisici si alte animale de companie.

Caini

Mai mult

Pisici

Mai mult

Alte animale

Mai mult

Verificarea disponibilitatii de locuri in hotelul pentru animale de companie, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958