Hotel pentru pisici

Pisicile sunt mai independente decat cainii, dar asta nu inseamna ca n-ar fi afectuase. In functie de temperament si de mediul de acasa, ele accepta sau nu, prezenta altor pisici in spatiul lor. Cazarea pisicilor se face doar in interior, indiferent de momentul anului.

Incaperile din hotelul pentru pisici sunt dotate cu incalzire si ventilatie, la fel ca si spatiile pentru gazduirea cainilor. Intr-o incapere vor sta mai multe pisici, separate de pereti din lemn. Usile acestor separeuri sunt transparente, astfel se pot vedea intre ele, dar sa nu se pot atinge.

Fiecare pisica este cazata intr-un spatiu individual, care este curatat si dezinfectat zilnic. In acest spatiu de cazare, pisica are vasul pentru mancare, vasul cu apa, litiera, un cosulet cu paturica, dispuse pe trei nivele. In mijlocul fiecarui spatiu pentru cazare al pisicilor, exista un stalp din lemn pe care isi pot „ascuti” gherutele si se pot catara la nivelurile superioare.

La fel ca si in cazul cainilor, daca pisicuta are obiecte preferate acasa (pernuta sau jucarie), recomandam proprietarilor sa le aduca, pentru a grabi adaptarea la pensiunea pentru pisici. In galeria foto/video vei regasi mai multe fotografii si o filmare cu facilitatile hotelului pentru pisici.

Ingrijirea pisicilor implica socializare si joaca. Interactiunea felinelor cu personalul Pet Hotel, are loc in momentul curatarii si dezinfectarii spatiilor individuale, daca pisica tolereaza si alte persoane decat proprietarul. In acest interval, pisicutele nu sunt fortate sa iasa afara din spatiul individual, ci sunt libere sa o faca daca doresc.

Hotelul nostru pentru animale de companie colaboreaza cu medici veterinari care ne stau la dispozitie 24 de ore/zi. In cazul in care pisica ta urmeaza un tratament medical, putem tine legatura cu medicul ei veterinar. Nu percem costuri suplimentare pentru ingrijirea pisicilor cu probleme medicale, sau care urmeaza tratament medicamentos!

Preturi & orar cazare pisici

1 pisica

1 spatiu de cazare

70 lei

pe zi

2 pisici

ale aceluiasi stapan - 1 spatiu de cazare

100 lei

pe zi

Mod calcul pensiune felina

Avand in vedere faptul ca la pensiunea pentru pisici avem un program de primiri/predari (vezi mai jos), calcularea pretului se face urmand exemplele de mai jos:

  1. Pentru pisicuta care vine inainte de masa, iar in ultima zi de cazare pleaca tot inainte de masa, se aduna numarul total de zile de cazare (70lei/zi). [70lei x nr. zile de cazare]
  2. Pentru pisicuta care vine inainte de masa, iar in ultima zi de cazare pleaca dupamasa, se calculeaza numarul de zile de cazare (70lei/zi) + 50lei (sedere pe timp de zi/gradinita pisici). [70lei x nr. zile de cazare + 50lei]
  3. Pentru pisicuta care vine dupamasa, indiferent cand pleaca, se calculeaza numarul total de zile de cazare (70lei/zi). [70lei x nr. zile de cazare]

Transport la si de la domiciliu

pretul este valabil pentru transportul animalelor de companie din Cluj-Napoca, Floresti, Baciu, Feleacu, Apahida, Chinteni, Gilau, Salicea. Daca se doreste asigurarea transportului din alte localitati, putem discuta despre fiecare caz in parte, la telefon (0721 831 958)

100 lei / 200 lei

o directie / dus-intors

Intervalul orar

de primiri sau predari (check-in sau check-out) in pensiunea pentru animale

08:00 - 10:30

16:00 - 19:00

Important despre cazarea in pensiune pentru pisici!

In pensiunea Pet Hotel primim doar pisici care au carnet de sanatate, cu vaccinurile si deparazitarile realizate in termen, conform varstei. La momentul cazarii in pensiunea noastra, proprietarul trebuie sa aduca si carnetul de sanatate al pisicii, care va ramane la noi pe toata perioada sederii.

Recomandam ca proprietarii sa aduca hrana cu care pisica este obisnuita de acasa, pentru toata perioada sederii in pensiunea pentru pisici. Schimbul hranei chiar si pentru cateva zile poate constitui un factor de stres suplimentar. Nu este nevoie ca proprietarul sa aduca vase pentru mancare sau pentru apa. Pentru cazarea in pensiune a motanilor cu varsta de peste 7 luni, este obligatoriu ca acestia sa fie sterilizati (castrati).

Procedura rezervare/cazare pentru pisici:

Verificarea disponibilitatii de locuri in pensiunea pentru pisici, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958.

Proprietarii trebuie sa ne comunice datele pisicutei: numele, rasa, varsta, sex, carnet de sanatate, hrana, daca este sociabil cu oamenii, alte particularitati sau necesitati ale pisicii, servicii optionale (vezi mai sus).

In perioadele mai aglomerate, adica in preajma sarbatorilor legale sau concedii (decembrie, iulie, august), e bine sa faceti rezervarea cat mai devreme posibil.

Verificarea disponibilitatii de locuri in hotelul pentru animale de companie, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958

Ne gasesti si pe:

Facebook sau Youtube