Hotel pentru caini

Cainele a fost si va ramane cel mai bun prieten al omului. Este un animal de companie fidel, care poate fi cel mai bine inteles de catre cei care au avut vreodata unul. Cainele e un animal care ofera mai multa afectiune decat primeste.

Cateii sunt principalii nostri oaspeti. La Pet Hotel, cainii sunt cazati in incaperi special amenajate si beneficiaza de confort cat mai apropiat de cel de acasa. Cazarea cainilor se face doar in interior, indiferent de momentul anului.

Incaperile din hotelul pentru caini sunt dotate cu incalzire si ventilatie, astfel incat, indiferent de anotimp, ei se vor simti confortabil. Intr-o incapere vor sta mai multi caini, separati de pereti de sticla, in asa fel incat sa se poata vedea intre ei, dar sa nu isi faca rau.

Fiecare caine este cazat intr-un spatiu individual, care este curatat si dezinfectat zilnic. In acest spatiu de cazare, cainele are vasul pentru mancare, vasul cu apa si un covoras sau paturica. Multi proprietari de caini prefera sa aduca de acasa o pernuta, paturica sau jucarii, care ii sunt familiare, pentru a se adapta mai repede la cazarea in pensiune pentru caini, in special prima oara cand vin la noi. In galeria foto/video vei regasi mai multe fotografii si o filmare cu facilitatile hotelului pentru caini.

Programul zilnic in pensiunea pentru animale presupune iesirea cainilor la plimbare si socializare/joaca de 3 ori pe zi. In functie de modul in care socializeaza cu alti caini, daca se potrivesc ca talie, sex si temperament, cainii din pensiune ies la socializare in grupuri mai mici sau mai mari, sub supravegherea noastra. Cateii nu sunt animale solitare, iar socializarea este un comportament pe care il incurajam.

Hotelul nostru pentru animale de companie colaboreaza cu medici veterinari care ne stau la dispozitie 24 de ore/zi. In cazul in care cainele tau urmeaza un tratament medical, putem tine legatura cu medicul lui veterinar. Nu percem costuri suplimentare pentru ingrijirea cainilor cu probleme medicale, sau care urmeaza tratament medicamentos!

Preturi & orar cazare caini

1 caine

1 spatiu de cazare

70 lei

pe zi

2 caini

ai aceluiasi stapan - 1 spatiu de cazare

120 lei

pe zi

Mod calcul pensiune canina

Avand in vedere faptul ca la pensiunea pentru caini avem un program de primiri/predari (vezi mai jos), calcularea pretului se face urmand exemplele de mai jos:

  1. Pentru catelul care vine inainte de masa, iar in ultima zi de cazare pleaca tot inainte de masa, se aduna numarul total de zile de cazare (70lei/zi). [70lei x nr. zile de cazare]
  2. Pentru catelul care vine inainte de masa, iar in ultima zi de cazare pleaca dupamasa, se calculeaza numarul de zile de cazare (70lei/zi) + 60lei (sedere pe timp de zi/gradinita caini). [70lei x nr. zile de cazare + 60lei]
  3. Pentru catelul care vine dupamasa, indiferent cand pleaca, se calculeaza numarul total de zile de cazare (70lei/zi). [70lei x nr. zile de cazare]

Transport la si de la domiciliu

pretul este valabil pentru transportul animalelor de companie din Cluj-Napoca, Floresti si Baciu. Daca se doreste asigurarea transportului din alte localitati, putem discuta despre fiecare caz in parte, la telefon (0721 831 958)

70 lei / 140 lei

o directie / dus-intors

Spalare / toaletaj caini

in functie de talie

Intervalul orar

pentru primiri sau predari (check-in sau check-out) in pensiunea pentru animale

08:00 - 10:30

16:00 - 19:00

Important despre cazarea in pensiune pentru caini!

In pensiunea Pet Hotel primim doar caini care au carnet de sanatate, cu vaccinurile si deparazitarile realizate in termen, conform varstei, pentru toata perioada sederii. La momentul cazarii in pensiunea noastra, proprietarul trebuie sa aduca si carnetul de sanatate al cainelui, care va ramane la noi pe toata perioada sederii.

Recomandam ca fiecare caine care vine la pensiunea Pet Hotel sa fie vaccinat impotriva tusei de canisa. Cainii care sunt adusi la pensiunea pentru animale, vor interactiona cu alti caini si intotdeauna exista un risc, chiar daca este minim. Proprietarul trebuie sa se consulte cu medicul lui veterinar pentru a stabili ce este mai bine pentru catelul sau.

Recomandam ca proprietarii sa aduca hrana cu care cainele este obisnuit de acasa, pentru toata perioada sederii in hotelul pentru caini. Schimbul hranei chiar si pentru cateva zile poate sa le creeze probleme digestive. Nu este nevoie ca proprietarul sa aduca vase pentru mancare sau pentru apa.

Procedura rezervare/cazare pentru caini:

Verificarea disponibilitatii de locuri in pensiunea pentru caini, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958.

Proprietarii trebuie sa ne comunice datele cainelui: numele, rasa, varsta, sex, carnet de sanatate, hrana, daca este sociabil cu oamenii si cu alti caini, alte particularitati sau necesitati ale cainelui, servicii optionale (vezi mai sus).

In perioadele mai aglomerate, adica in preajma sarbatorilor legale, sau concedii (decembrie, iulie, august), e bine sa faceti rezervarea cat mai devreme posibil.

Verificarea disponibilitatii de locuri in hotelul pentru animale de companie, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958

Ne gasesti si pe:

Facebook sau Youtube