Hotel pentru alte animale de companie

La Pet Hotel Cluj oferim cazare si altor animale de companie precum: porcusori de guineea, iepurasi, arici africani, veverite degu, veverite canadiene, hamsteri, chinchilla/sinsila, dihori domestici, gerbili, papagali, perusi, canari sau broaste testoase.

Cazarea oricarui animal de companie se face doar in interior, pe tot parcursul anului.

Proprietarul acestor animale trebuie sa le aduca hrana cu care sunt obisnuiti de acasa, asternutul, dar si cusca sau colivia in care vor sta la hotelul pentru animale de companie.

Hotelul nostru pentru animale de companie colaboreaza cu medici veterinari care ne stau la dispozitie 24 de ore/zi. In cazul in care animalutul tau urmeaza un tratament medical, putem tine legatura cu medicul lui veterinar. Nu percem costuri suplimentare pentru ingrijirea animalelor cu probleme medicale, sau care urmeaza tratament medicamentos!

Preturi & orar cazare alte animale de companie

Porcusori de guineea, arici, veverite, hamsteri, chinchilla/sinsila, gerbili

30 lei

pe zi

Iepurasi

40 lei

pe zi

Papagali, perusi, canari

30 lei

pe zi

Dihori domestici

40 lei

pe zi

Broaste testoase

30 lei

pe zi

Transport la si de la domiciliu

pretul este valabil pentru transportul animalelor de companie din Cluj-Napoca, Floresti si Baciu. Daca se doreste asigurarea transportului din alte localitati, putem discuta despre fiecare caz in parte, la telefon (0721 831 958).

70 lei / 140 lei

o directie / dus-intors

Intervalul orar

de primiri sau predari (check-in sau check-out) in pensiunea pentru animale

08:00 - 10:30

16:00 - 19:00

Important despre cazarea in pensiune pentru alte animale de companie!

In pensiunea Pet Hotel primim doar dihorii si iepurasii care au carnet de sanatate, cu vaccinurile si deparazitarile realizate in termen, conform varstei. La momentul cazarii in pensiunea noastra, proprietarul trebuie sa aduca si carnetul de sanatate al animalutului, care va ramane la noi pe toata perioada sederii.

Recomandam ca proprietarii sa aduca hrana cu care animalul de companie este obisnuit de acasa, pentru toata perioada sederii in pensiune. Schimbul hranei chiar si pentru cateva zile poate constitui un factor de stres suplimentar.

Pentru cazarea altor animale de companie putem discuta punctual despre fiecare caz in parte, la telefon.

Procedura rezervare/cazare pentru alte animale de companie:

Verificarea disponibilitatii de locuri in hotelul pentru animale de companie, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958.

Proprietarii trebuie sa ne comunice datele animalului de companie: specie, varsta, sex, carnet de sanatate (daca exista), hrana, daca este sociabil cu oamenii, alte particularitati sau necesitati ale animalului, servicii optionale (vezi mai sus).

In perioadele mai aglomerate, adica in preajma sarbatorilor legale sau concedii (decembrie, iulie, august), e bine sa faceti rezervarea cat mai devreme posibil.

Verificarea disponibilitatii de locuri in hotelul pentru animale de companie, programarea sau rezervarea, se fac doar telefonic, la numarul 0721 831 958

Ne gasesti si pe:

Facebook sau Youtube